PROJEKT

Vi tänker utanför glasburen

PROJEKT

”Expert i ämnet”. Det kändes märkligt att läsa raderna i mailet i inbjudan. Vi hade blivit beskrivna som experter i att starta verksamheter och konsultera kring evenemang. Ja, så är det kanske? Under åren har vi växt in i rollen och tagit oss an fler uppdrag vilket nu lett till att vi erbjuder både projektledning, research på beställning och konsulting inom evenemang. Nu har vi både kunder och ett etablerat varumärke kring att bygga nya projekt, ta fram research, underlag och konsulting. Det ena leder till det andra som man brukar säga, eller hur?

Vi är bäst på:

  • Research evenemang / projekt
  • Projektledning från idé till verklighet
  • Konsulting inom evenemang, start-up och marknadsföring

CASE PROJEKT

INSAMLING MUSIKHJÄLPEN

Insamlingen till Musikhjälpen började som en galen idé om att göra en skillnad genom att springa. Idén växte och genom bra projektledning och mycket hjärta så lyckades vi tillsammans med våra sponsorer och invånarna i Helsingborg bygga en glasbur under veckan för Musikhjälpen. Tillsammans med människor och företag som engagerade sig genom att skänka pengar och sprang på löpbanden i ”buren” samlade vi under 2013-2016 in mer än 600.000:- till Musikhjälpen. Läs mer om projektet på http://www.helsingborgmarathon.se/musikhjalpen/.

TALK ’N’ RUN

Talk ‘n’ run är vårt nya projekt som legat i sin linda sedan 2014. Talk ‘n’ run är en heldag med föredrag med Sveriges bästa inspiratörer inom löpning och träning i Helsingborg. Tillsammans med våra partners har vi även aktiviteter under hela dagen och avslutar med en träning tillsammans med alla föredragshållarna. Första upplagan av Talk ’n’ run sker den 9 april i Helsingborg. Läs mer om Talk ‘n’ run på www.talknrun.se.

KONSULTING / RESEARCH

Under 2016 har vi öppnat upp ett nytt affärsområde där vi använder vår expertis och erfarenhet inom evenemang, projektledning och att starta nya projekt. Vi har anlitats för att bidra med expertis inom sportbranschen till nylansering av produkter men även senast av Hotellgruppen i Helsingborg för att utreda möjligheterna för ett nytt årligt evenemang. Med resan vi gjort besitter vi en speciell kompetens om hur näringslivet, invånare, nya evenemang och kommun fungerar i en symbios och får utväxling av varandra.