FRISKVÅRD

För att långsiktigt bygga en frisk organisation

FRISKVÅRD

Det är ingen hemlighet att löpning och träning är bra för dig. Fysisk aktivitet får dig i balans och får din kropp att må bra. Här har du möjlighet att plocka ihop ett eget friskvårdspaket för din organisation, i er hälsosatsning. Vi har ett brett register och utbud av både träningspass och upplägg som vi kan bygga utifrån era önskemål, allt beroende på vad ni har behov av.

Vi är bäst på:

  • Företagsträning
  • Motivation och att sätta mål
  • Mental träning kopplat till fysisk träning
  • Bygga specialanpassade paket för organisationer
  • Kombinera träning och föredrag med event (ex. för personal eller kunder)
  • Att ha kul på vägen!

CASE FRISKVÅRD

ATEA

Atea är kända för sitt brinnande engagemang i Svensk friidrott och lägger stora resurser och mycket tid på att tillsammans med sin personal jobba för en friskare arbetsplats. Tillsammans med Ateas helsingborgskontor har vi satt upp kontinuerliga företagsträningar med sikte på Helsingborg Marathon och gjort träningspass anpassade både för långdistanslöparna och nybörjarna.

RUNNERS CLUB

Runners club är HelsingborgS största löpargrupp som inte är en förening som startades 2015 tillsammans med Filborna Arena. Sedan starten har gruppen växt i både popularitet och antal och 2017 är vi över 90 medlemmar som tränar tillsamman tre dagar i veckan lett av fem av Helsingborgs bästa coacher.

Läs mer om Runners Club på www.runnersclub.se.

HSB

HSB har en väldigt stark företagskultur som innefattar laganda och träning. Här har vi gemensamt skapat en helårsplan som innefattar träningar under hela året, träningsschema mellan de gemensamma träningar, föredrag och kick off med kunder. HSBs paket har vi byggt helt enligt de förutsättningar och önskemål som de själva haft tillsammans med vår expertis om långsiktigheten och kontinuiteten i träningen.