FÖREDRAG

Motivation, inspiration och humor

FÖREDRAG

Det första stapplande ”föredraget” var inför vår familj i december 2012. Med blickarna ner i golvet och tyst röst visade vi upp det som skulle bli ”Sveriges nya maraton”. Det blev inga stående ovationer. Två år senare stod vi raka i ryggen, med glöd i hjärtat, trovärdighet i rösten och med öppna armar inför 2500 personer och berättade om en idé som blev verklighet. Veckan efter var vi ute i en verksamhet och höll ett föredrag med samma glöd om att nå resultat, inför 7 personer. Precis som att det i vår verksamhet är högt och lågt är vår expertis inom föredrag just anpassningsförmågan och flexibilitet. Inget uppdrag är för stort eller för smalt att prata om och prata för.

Föredrag i urval:

  • ”Vi startar ett maraton!”. Inspirationsföredrag från idé till verklighet och storartad succé. Utan vare sig kapital, erfarenhet eller kunskap.
  • ”Evenemang – hur svårt kan det vara?”. Om att bygga bolag och evenemang från grunden, praktiska verktyg och att sätta mål och hur man når dit.
  • ”Maraton – hur dum får man bli?”. Ett humorföredrag om löparen och hur dum man får bli som självmant väljer att springa 42.195 m

CASE FÖREDRAG

SKOLOR OCH UNIVERSITET

En stor passion för oss handlar om att inspirera unga människor. Att följa sina drömmar men att göra det på rätt sätt och med rätt verktyg. Vad innebär det att sluta sin trygga anställning för att starta en helt ny verksamhet, både ur ett praktiskt men även emotionellt perspektiv? Vi har haft förmånen att vara runt och prata om detta på en rad ställen, bland annat Lunds universitet, Malmö högskola, Thoren Business School och Nicolaiskolan (där vi själva varit elever en gång i tiden).

FÖRETAG OCH EVENT

Under Helsingborgs stads medarbetardagar 2014 samlades alla stadens anställda (närmre 9000 personer!) i tre omgångar i Helsingborg Arena. Detta var första i raden för oss av ”stor publik” och erfarenheten att hålla föredrag i en större produktion. Att tala inför många människor med hjärta och passion är enkelt när du vet vad du pratar om och du brinner för det. Med över 60 företag- och eventföredrag börjar vi nu få kläm på detta. Bland kunderna och eventen syns bland annat IKEA, Ramlösa, NCC och HBG Talks.

INSPIRATION OCH HUMOR

Vår största styrka i föredragshållandet är vår dynamik och förmåga att berätta. Storys om människor, livsöden, händelser och ”Oops” längs vägen är det vi tycker om mest. Vi har hållit föredrag om inspiration och humor i allt från säljteam, på kick offer, på löparcamps och på stora scener. Och varje gång är unik i inslagen anpassade efter sammanhang och uppdragsgivare.