EVENT

Med hjärta, passion och engagemang

EVENT

Efter första årets upplaga av Helsingborg Marathon 2014 skulle det inventeras i ”ladan” med utrustning. Det var en något överväldigande upplevelse. Flera ton eventutrustning på en stor yta i en gammal lada. Men någonstans längs vägen insåg vi att investeringen i allt detta faktiskt kunde användas till mer än bara ett evenemang per år. Och att vi dessutom hade nätverket, kunskapen och möjligheten att göra mer av detta. Detta har lett till att vi nu arrangerar flera events per år, några i egen regi och en del på uppdrag. Det bästa av allt? Där finns både färdiga koncept och några som bara är i en idélinda. Har du ett event du behöver hjälp att arrangera, en idé du letar efter en partner till eller vill köpa ett färdigt koncept? Låt oss prata om det över en kopp kaffe!

Vi är bäst på

  • Kick Offer
  • Konferenser
  • Invigningar
  • Event inom löpning
  • Barn- och ungdomsevent

CASE EVENT

INVIGNING STRANDPROMENADEN

2016 nyinvigdes nya strandpromenaden i Helsingborg som nu satte staden på kartan med sin vackra kuststräcka. Till invigningen i början av sommaren skapade vi och projektledde tillsammans med Helsingborgs stad denna invigning med huvudattraktionen ”Upploppet” och ”Lilla Upploppet”. En Fun run för hela familjen längs upploppssträckan för Helsingborg Marathon med en sträcka för barn och en sträcka för vuxna. En succe som gav både bra goodwill för staden men även bra publicitet i media.

HELSINGBORG MARATHON

Sveriges näst största maraton och Helsingborgs till ytan största evenemang med sina 42 kilometer ”långa” evenemangsyta. Loppet har växt och blivit omåttligt populärt både bland invånare i staden och löpare i hela Norden. Med sina närmre 500 funktionärer och 3000 löpare årligen så är det en stor apparat att arrangera som har byggt erfarenheten kring utveckling och projektledning. Läs mer om Helsingborg Marathon på www.hbgm.se.

LILLA BROLOPPET

Vid nyinvigningen av Sofiakällan och de nybyggda broarna i Öresundsparken arrangerade vi ”Lilla Broloppet” över just en av dessa broar. Skolklasser och barn från hela staden sprang till ljudet av musik och påhejade av publik i Öresundsparken och in i ”mål” under vår turkosa båge.